Toon # 
Titel Auteur Hits
Vernieuwde facebookpagina SBS De Duizendpootjes Aalst ! Geschreven door directeur 2350
Infonamiddag voor nieuwe kleuters Geschreven door directeur 2216
Infosessies Oudercontact 19/11 Geschreven door directeur 2092
Pyjamadag! Geschreven door directeur 3568
Welkom in de snoezelklas ! Geschreven door directeur 5248
Onze zorgvisie Geschreven door directeur 4344
Zorg op onze school Geschreven door directeur 4789
Welkom allemaal! Geschreven door directeur 4651
Kiezen voor een buurtschool ! Geschreven door directeur 4471
Contactgegevens Geschreven door Super User 5223
Nieuw
 • Vriendenkring

  De vriendenkring steekt de handen uit de mouwen

  De Duizendpoot(jes) is een fantastische school. De directie, leerkrachten en alle andere personeelsleden zetten zich elke dag enorm hard in. Ze bezorgen alle kinderen de best mogelijke tijd op school. De vriendenkring helpt hen daar zo veel mogelijk bij.
   
  Uitstapjes met de klas, nieuwe speeltuigen op de speelplaats, geschenkjes van Sint-Maarten en de paashaas en nog heel veel meer. Onze kinderen vinden het allemaal geweldig. Het budget van de school is helaas niet eindeloos. Daarom steekt de vriendenkring de handen uit de mouwen.
   
  We organiseren een eetfestijn, de Duizendpootkermis, een tombola, een koekjesverkoop,... De opbrengst van al die activiteiten gaat volledig naar de school. De extra centen helpen het schoolteam om van de Duizendpoot(jes) de beste school voor onze kinderen te maken.
   
  De leden van de vriendenkring hebben allemaal een band met de school. De meeste leden zijn ouders en personeelsleden. Alle leden dragen de school een warm hart toe. Iedereen heeft hetzelfde doel: de school steunen waar het kan.
   
  De vriendenkring heeft zijn naam ook niet gestolen. De vergaderingen zijn leuke bijeenkomsten. We plannen activiteiten, verdelen taken, bespreken een heleboel zaken. Dat klinkt best saai, maar dat is het zeker niet. Een grap tussendoor is nooit ver weg. Zo worden vrienden van de school ook vrienden van elkaar.
   
  Heb jij ook zin om de school een handje te helpen? Overtuig jezelf en kom eens naar een vergadering. De vriendenkring komt elke eerste dinsdagavond van de maand samen. Meer info krijg je bij ...
   
  Tot op de volgende vergadering!    
   
  Ruud Meert (papa van Daan-3dekleuterklas)
  Lid van de vriendenkring
   

Copyright © 2013. All Rights Reserved.