Welkom allemaal!

Zoals je ziet hebben we onze website in een nieuw kleedje gestoken. Hopelijk voel je je hier snel opnieuw thuis, want dat vinden wij op onze school heel belangrijk. 

We hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om er ook een paar nieuwe functionaliteiten in te steken, zoals bijvoorbeeld een schoolkalender die aangeeft welke activiteiten er zijn op onze school en de mogelijkheid om deze activiteiten te delen via facebook.

Al onze leerkrachten hebben nu ook de mogelijkheid om nieuws -recht vanuit de klas- te posten en bovendien heeft elke klas nu zijn eigen fotogalerij. Op deze manier willen we het klasgebeuren ook een beetje dichter bij huis brengen. Voor klasfoto's surf je dus best naar de pagina's van de klas van je kind!

We hebben ook nog eens extra werk gemaakt van de presentatie van ons schoolteam (zie schoolinfo) en we wilden daarbij speciaal aandacht geven aan de bereikbaarheid van onze leerkrachten voor onze ouders. Als je doorklikt op de contactpersonen in ons schoolteamoverzicht, kan je elke leerkracht via een contactformulier bereiken in zijn klas.

Dat zijn lang niet alle vernieuwingen natuurlijk,  maar we laten de verdere verkenning van onze nieuwe site graag aan jullie, onze bezoekers, over. We hopen alvast dat we met onze nieuwe site een stapje vooruit hebben gezet richting onze gezinnen, onze kinderen en onze brede schoolgemeenschap als buurtschool in Aalst! 

Veel plezier met onze nieuwe site en we kijken uit naar jullie -hopelijk positieve- reacties!

Hans De Meyst, directeur

Copyright © 2013. All Rights Reserved.