Kiezen voor een buurtschool !

Een school vlakbij huis heeft heel wat voordelen: vriendjes om de hoek, tijdswinst in de dagelijkse ochtenddrukte, … Bijkomend voordeel is ook dat klasgenootjes vaak in de buurt wonen, en dat kinderen dus al snel zelfstandig naar speelafspraakjes kunnen.

En nog net ietsje meer…

Het zou jammer zijn mocht je de school om de hoek over het hoofd zien omdat je er niemand kent. De buurtschool is niet alleen een goede school, maar biedt nog net iets meer. Samen voor een school dichtbij huis kiezen, verbreedt het netwerk van al onze gezinnen in de buurt.

Wat betreft de kwaliteit van onze school: wij zijn fier op al onze leerlingen die jaar na jaar de overstap maken naar het secundair onderwijs. Hun goede resultaten liegen er niet om!  Wij zijn blij dat wij door onze goede schoolwerking (hebben) mogen bijdragen aan de vlotte start van onze kinderen in het middelbaar onderwijs!

Wij nodigen jullie om al deze redenen graag uit om eens een kijkje te komen nemen in onze school. Wij kozen voor een opendeurdag buiten de werkuren, om onze nieuwe gezinnen in spe rustig te kunnen rondleiden en een antwoord te kunnen geven op alle mogelijke vragen en bekommernissen. Maar wie de sfeer opsnuiven tijdens een schooldag, kan dat natuurlijk ook! Geef ons gewoon even een seintje vooraf (bel op 053/72.34.72 of mail naar sbs.binnenstraat@aalst.be) om een moment af te spreken. Allemaal van harte welkom!

Copyright © 2013. All Rights Reserved.